lørdag 2. april 2016

LARVIK TIL SANDEFJORD - EN BYHELG

En deilig dag med sol og mange forsøk med aprilsnarr passer fint til en tur ut Larviksfjorden og innover Sandefjordsfjorden. Sola skinner, men er for kaldt til å sitte i sola på dekk. Får alltid en god følelese når vi er på tur inn mot Sandefjord (hvor vi bodde for 25 år siden), som er den "gamle" gode byen vår.
Setter kurs for Gjestehavnen ved Kokeriet. Det var ikke enkelt å få plass her på grunn av noe reparasjon og vedlikehold som førte til at mesteparten var sperret for båter. Men vi fikk det til.
Deilig med litt byturer innimellom, før sesongen. Her dukker det gjerne opp "gamle" venner som stikker innom oss på brygga og det er jo koselig.
Ytterst på brygga her ved Kokeriet legger vi til denne helgen. Hyggelig fredag og lørdag i Sandefjord.

 Fredag kveld med hyggelig besøk av Bjørn og Kari Anne . Fikk til et par runder med kortspillet "Rummy" også, men jammen tapte herr og fru Ødegaard skikkelig denne gang....(Det er sjelden altså:-))
 Lørdag formiddag kommer Pelle og Berit med herlig ferske hjemmebakte kanelsnurringer og hjemmebakte grove knekkebrød. Så herlig det smakte.....Tusen takk.....
Utpå ettermiddagen kommer Tom og Ingrid på besøk. Hyggelig altså, og nå var det godt vi hadde noen ferske kanelsnurringer.....Har vi kunngjort at vi ligger i Sandefjord tro??? Det var slik vi ønsket det da.

Ingen kommentarer: